Zomertraining - opentraining

Over dit evenement

Categorie
Training
Organisator
Bestuur 2023-2024
Datum en tijd
21 aug. 2024 18:28 - 21:28
Locatie
Olympos

LETOP: UNIEKE KANS -- OPENTRAING

Heb je nog nooit met de Domrenner meegedaan en lijkt je dat een keer leuk om te proberen? Dat mag! Op deze opentraining is iedereen welkom, of je de Domrenner nu al jaar en dag kent, via via op ons bent gekomen of een vriendje/vriendinnetje bent van een Domrenner. Na de training zullen we nog na borrelen opp Olympos ((0.0.)drankjes op kosten van De Domrenner!), zo leren we elkaar ook kennen zonder helm;)


Deze zomerse woensdag staat in het teken genieten op de fiets. We verzamelen om 18:28 op Olympos, hier verdelen we de deelnemers, zo fietst iedereen bij een groepje waar die aan zijn/haar trainingswens komt. Er worden optioneel 3 soorten routes gereden, Domrenner kort (50km), Domrennermidden (65km) en Domrennerlang (75km). Normaal gesproken wordt er op woensdagen altijd gesprint voor de berg en sprintklassementen. Gedurende de zomerstop van 3 juli tot 21 augustus kunnen er dus geen punten worden verdiend.

Of je nu 38 km/u gemiddeld rustig vindt of 18 km/u, je bent gewoon welkom en voor iedereen is er een geschikt groepje! Twijfel je waar je je bij wilt aansluiten, check het even bij het bestuur of een wegkapitein.

Dan zijn er een paar regeltjes! Het is zomer dus het is lekker zweet weer, neem 2 volle bidons mee! Daarnaast geldt: hoe langer je op de fiets zit hoe meer eten je nodig hebt. Dus neem voldoende fietsreepjes mee, we stoppen even om die naar binnen te werken, niets vervelenders dan een hongerklop! Zorg ervoor dat je materiaal op orde is, helm op, doen je remmen het?, bij twijfel even laten checken bij wegkapitein of bestuur. Ook komt het weleens voor dat we een lekke band hebben, ook als je hem zelf niet kan wisselen, zorg er altijd voor dat je een nieuw bandensetje mee hebt! Daarbij kan het zijn dat het donker wordt als je terug bent, neem dus ALTIJD lampjes mee!

Deelnemers

Je moet ingelogd zijn om alle deelnemers te zien